Beklim het boomkroonpad

Een bekende en populaire activiteit in Lipno is het boomkroonpad! Bewandel het 675 meter lange pad en kom uit op het mooiste punt van Lipno met uitzicht over het Lipnomeer. 

Het is een uitstapje dat leuk is voor het hele gezin, ook met bezoekers die slechter ter been zijn is rekening gehouden. Het pad is namelijk drempelvrij en dus goed te bezoeken met een rolstoel of kinderwagen. 

Tijdens deze avontuurlijke ervaring wandel je boven de boomtoppen van Lipno, dit geeft je een prachtig uitzicht. Aan het eind van je wandeling staat een 40 meter hoge uitkijktoren waarop je je ogen uitkijkt. Het uitzicht is adembenemend. 

Deze wandeling is naast heel mooi ook nog eens leerzaam want onderweg kom je allerlei informatie tegen over de natuur waar je dus ook nog eens wat van opsteekt. 

Dit boomkroonpad is het gehele jaar geopend, dus ook als je op wintersport bent kun je eens langs komen om deze wandeling maken. Tijdens de zomervakantie is de activiteit extra speciaal. Je kunt dan op dinsdagavond tot 23:00 het pad bewandelen. Een perfect moment voor een romantisch uitje, bekijk bijvoorbeeld samen de zonsondergang of ga op pad om de sterren te tellen vanaf deze prachtige locatie. 

TIP! Wees op tijd met het bestellen met tickets, deze activiteit is populair en daardoor snel uitverkocht.