Ontdek Lipno en het Lipnomeer met de fiets

Er zijn veel gemarkeerde fietsroutes in de buurt, met langs de fietsroutes zandstrandjes en grasweides om heerlijk in te zonnen en uit te rusten. Je kunt op verschillende plekken fietsen huren, dit maakt het makkelijk om je favoriete plek te bezoeken en vanuit daar de omgeving per fiets te verkennen. Onze tips op een rijtje.

Lipno Bike Park

Start jouw avontuur met een downhill mountainbike route vanaf de top van Kramolín. Het Lipno Bike Park kent 3000 meter lange routes die beginnen op de top van Kramolín. Je kunt kiezen voor een rustige ‘Family’ route of de meer extreme ‘Sports route. Laat je eventueel omhoog brengen, je komt dan uit op het topje van de berg. Vanuit hier kun je lekker naar beneden crossen, geniet ondertussen van het geweldige uitzicht op Lipno! Deze route is ook erg geschikt voor beginners.

Verlichte fietspaden

Rijd over het nieuwe verlichte fietspad langs het Lipnomeer. Maarliefst 8,5 km lang fietsplezier, ideaal voor fietsers en in-line skaters. Vergeet niet om af en toe vaart te minderen om te genieten van het fabelachtige uitzicht.

Maak gebruik van pontjes 

Ontdek nieuwe plekken door gebruik te maken van verschillende pontjes. Je kunt op op verschillende plaatsen met de fiets opstappen om je naar de overkant van het meer te brengen. 

 

Stap vanuit je vakantiehuis op de fiets. Bohemia Travel maakt het mogelijk!

 

Bekijk alle vakantiehuizen van Bohemia Travel

 

fietsen in lipno en aan het lipnomeer