Actieve gezinsvakantie aan het Lipnomeer

Lekker fysiek bezig zijn is ook mogelijk voor u en de kinderen. Dat maakt het Lipnomeer een populaire bestemming voor een vakantie met kinderen, naast de mooie omgeving, kun je er ontzettend veel activiteiten ondernemen. Ze hoeven zich geen moment te vervelen.

In het populaire vakantieplaatsje Lipno nad Vltavou is vermaak voor jong en oud. Je hebt er water, bergen en cultuur, gezellige restaurants en cafés, met de mooiste vakantiehuizen in de buurt!

 

 

Activiteiten op geringe afstand van uw vakantiehuis

We kunnen ons bij Bohemia Travel voorstellen dat het lastig in te schatten is op welke plek u het beste een vakantiehuis kunt boeken, waarbij u niet ver hoeft te reizen voor verschillende activiteiten. Daarom selecteren we voor u de mooiste vakantiehuizen in de buurt van speelplezier.

Bobsleebaan

Durf jij het aan? Met vaart door het mooie landschap van Lipno. Deze bobsleebaan is maar liefst 1 kilometer lang met 21 bochten, 2 tunnels en hellingen. Kinderen en volwassenen vanaf 8 jaar kunnen zelfstandig of met zijn tweeën de bobslee temmen.

De bobsleebaan vind je in het Active Park Lipno, waar je nog veel meer activiteiten kunt ondernemen, avontuur voor het hele gezin op één plek.  

Konijntjes aaien op het konijneneiland

Je kunt op verschillende plekken een bootje huren en rondvaren in het Lipno meer. De echte dierenliefhebbers kunnen aanmeren en konijntjes aaien op het konijneneiland. Dit eiland ligt dichtbij Lipno nad Vltavou.  

Touwavontuur voor kinderen en volwassenen

Een bijzondere klimtocht aan het Lipnomeer op het klimpark. Er zijn routes voor kinderen en volwassenen. Het is flink klimmen op de routes, en daarna kun je de afdaling inzetten met de Fly Katrol over een vijver!

Vakantiehuizen in Lipno nad Vltavou